Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Jak vybrat tu správnou ochrannou fólii na mobil

Máte nový mobilní telefon a chcete, aby vám dlouho vydržel a byl chráněný před vnějšími vlivy? Vybavte ho fólií, která mu poskytne potřebnou ochranu.

Ochranné fólie na mobil

Nejen pro nový, ale pro jakýkoliv smartphone jsou ochranné fólie na mobil skvělou volbou, jak prodloužit životnost nejen displeje, ale celého telefonu. Displej tak vydrží déle jako nový a bude perfektně chráněný před poškrábáním, prachem a delšími nečistotami. 

Praktická vychytávka

Ochranná fólie je velice praktickou vychytávkou a měla by být součástí každého smartphone. Nemusíte se obávat toho, že by kazila vzhled vašeho telefonu. Pokud totiž sáhnete po té kvalitní, můžete si být jisti tím, že perfektně přilne a vypadá velmi nenápadně, takřka neviditelně. Sami uvidíte, že ji velmi oceníte, a to nejen v prašném prostředí. Vhod vám přijde za každé situace. Prodlužte krásný vzhled a životnost vašeho mobilního telefonu díky tomuto šikovnému doplňku. Tato malá investice se vám rozhodně vyplatí.

Perfektní přilnavost a pohodlí při používání

Bojíte se toho, že to bude na vašem displeji vidět? Že bude nehezky zvlněný, budou se tvořit bublinky a podobně? Žádný strach. Ochranná fólie má perfektní přilnavost, takže o ní v podstatě ani nevíte. Zajistí vám také maximální pohodlí při používání dotykového displeje, v němž vás nikterak neomezuje. V podstatě tedy nepoznáte žádný rozdíl v tom, zda fólii máte či nikoliv. 

Jak vybrat tu správnou ochrannou fólii

Vyberte si ideální velikost ochranné fólie pro váš mobilní telefon. Základem je zaměřit se na úhlopříčku vašeho displeje. Tím to ovšem nekončí. Fólií totiž existuje vícero typů. Vybrat si tak můžete podle různých stupňů tvrdosti. Dále si také můžete zvolit z různých tlouštěk, které se pohybují kolem 0,3 mm. To je velmi důležitým parametrem pro pohodlné a plnohodnotné dotykové ovládání displeje. 

Pozor na správnou aplikaci

Je také důležité zajistit precizní aplikování fólie, abyste zamezili vzniku vzduchových bublin a dalších případných nerovností.