Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Jak vybrat sluchátka do uší

Sluchátka do uší patří do oblíbené výbavy milovníků hudby. Hodí se pro volnočasové i sportovní aktivity a díky svým rozměrům si je můžete vzít kamkoliv s sebou.

Jak vybrat sluchátka do uší

Rádi si pouštíte hudbu, ať už jste kdekoliv? Pak to bude chtít kvalitní sluchátka, která se postarají o křišťálově čistý a ničím nerušený zvuk. Sluchátka do uší jsou oblíbená pro svoji skladnost a malou velikost. Snadno je tak dáte do batohu nebo do kapsy a zaberou vám minimum místa. Oceníte je na cestách nebo při oblíbených sportovních aktivitách, kdy si tak můžete vychutnat poslech oblíbené hudby a lépe se odreagovat. Navíc se dají využít i jako handsfree k mobilnímu telefonu. K tomuto účelu poslouží typ vybavený mikrofonem umístěným v ovládání na kabelu. Jak taková sluchátka do uší vybrat a na co se při výběru zaměřit?

Bezdrátová sluchátka

Skvělou volbou jsou bezdrátová sluchátka do uší. Nemusíte tak řešit zamotávání a rozmotávání kabelů, která vám nikde nevisí a neplandají. Jejich používání je tak mnohem komfortnější. Oceníte u nich i poměrně velký dosah. Jejich nevýhodou je však dobíjení. 

Ideální řešení pro sportovce

Pokud hledáte sluchátka na poslech hudby během nejrůznějších sportovních aktivit, pak i v tomto případě oceníte sluchátka do uší. Nabízí se drátová nebo bezdrátová varianta. Volte taková, která nabízí skvělou ochranu před potem a nečistotami. Měla by dokonale držet v uších. 

Poslech hudby při cestování

Cestujete často různými dopravními prostředky a rádi si krátíte cestu poslechem vaší oblíbené kapely? Při cestování oceníte sluchátka do uší především pro jejich skladnost. Vybrat si můžete hned z několika variant, kterými jsou pecky, klipy za uši, fixace za uši, týlní most nebo špunty. U pecek záleží především na tom, jak dobře těsní a od toho se odvíjí kvalita zvuku. Špunty se zasouvají přímo do sluchovodu a setkat se můžete s různými velikostmi. 

Při výběru sluchátek do uší se můžete setkat s opravdu pokročilými funkcemi. Jednou z nich je perfektní izolování okolního hluku díky funkci „Active Noise Control“.