Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Jakou vybrat nabíječku?

Ztratili jste nabíječku k telefonu, nebo se vám zkrátka rozbila a potřebujete nutně jinou? V naší nabídce jsou skvělé nabíječky, které jistě nahradí tu starou!

Nová nabíječka k telefonu

Někdy se zkrátka stane, že se nám povede ztratit nabíječku k telefonu, ať už ji necháme někde na dovolené, v hotelu nebo nám vypadne z tašky cestou hromadnými dopravními prostředky. Bez nabíječky se dnes jen těžko obejdeme. Naštěstí je ovšem velmi jednoduché tuto situaci vyřešit. Pokud sháníte novou, můžete si u nás vybrat například podle výrobce. Jestli máte například Samsung, stačí jednoduše vyfiltrovat tuto značku a můžete rovnou vybírat nový kousek. Dejte vždy ovšem pozor na to, abyste vybrali správný typ konektoru. A co když si nebudete vědět rady? Můžete nás kdykoli kontaktovat, a rádi vám budeme při výběru nápomocni.

Jakou vybrat nabíječku? U nás máte na výběr hned z několika typů. K dispozici jsou například autonabíječky, síťové, bezdrátové nebo USB nabíječky typu C. Kromě jiného existuje také další dělení, a to na klasické nabíječky a na rychlonabíječky. U rychlých je ovšem zapotřebí, aby byly podporovány telefonem. Do telefonu proudí větší napětí než z klasické nabíječky, ovšem proud zůstává stejný. Rychleji se dobíjí baterie zpočátku, což je praktické pro případy, kdy máte na nabíjení jen chvíli a potřebujete s telefonem fungovat dál.

Mezi hlavní typy konektorů patří micro USB a USB-C konektor. První z nich najdeme většinou u starších telefonů a liší se tvarem. U druhého typu vypadá konektor podobně, ale lze ho do telefonu zasunout oboustranně.

Existují nějaké další typy a možnosti? Pokud váš telefon podporuje tuto možnost, můžete si vybrat také bezdrátovou nabíječku. Jedná se o velké pohodlí, protože když například pracujete v kanceláři a máte teda možnost mít telefon u sebe, odložíte ho na polštářek, máte ho pořád na očích a kdykoli ho v případě potřeby můžete vzít do ruky bez vytahování kabelu. Menší nevýhodou je doba nabíjení, která je o něco pomalejší než s klasickou nabíječkou.