Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Sluchátka patří do mobilní výbavy

V dnešní době existuje velké množství elektronických zařízení, která přehrávají kvalitně hudbu, ovšem není nad sluchátka, která zajistí dokonalé soukromí.

Sluchátka patří do mobilní výbavy

Když se podíváme do světa sluchátek, tak můžeme být překvapeni poměrně velkou nabídkou. Jak se ale zorientovat v takovém množství produktů? Ono to není zase tak složité. Zvláště pokud se budeme soustředit na sluchátka, která jsou určena k mobilním telefonům. Mít taková sluchátka skutečně není nic výjimečného, jsou totiž běžnou součástí mobilního příslušenství. Zpravidla jsou používána, když nechceme být nikým rušeni a v klidu si udělat relax u hudby nebo přehrávání videa a podobně. Zvuk je poté i kvalitnější a čistější. Mobilní sluchátka zvládnou ještě navíc a to posloužit jako skvělý prostředek při telefonování. Dokáží přijmout či odmítnout hovor a také jim nedělá problém komunikace, jelikož jejich součástí je mikrofon. To má přirozeně své výhody, protože není nutné držet telefon v ruce, ačkoliv zamotat se do kabelů také nebude problém a to rovněž bonusy nepřinese.

Bezdrátová sluchátka nebo snad True Wirelless?

Pokud bychom chtěli sluchátka bez kabelu, potom bychom museli navštívit sekci, kde je bezdrátová nabídka. Na druhou stranu jsou daleko oblíbenější, než drátová.

  • Dávají větší svobodu pohybu.
  • Kvalitně přenáší zvuk.
  • Sluchátka se dají snadno složit, ačkoliv musí být propojená náhlavníkem.
  • Díky zabudovanému mikrofonu se dají využít i na volání.
  • Některá disponují standardním jackem 3,5 mm a Micro USB vstupem. Poté se nemusí připojovat k zařízení skrze Bluethooth.

True Wirelless jsou sluchátka, která přináší jedinečný zvuk a také spoustu nových vychytávek. Samozřejmě jejich největší předností je zcela bezdrátové provedení nebo dokonce není potřeb ani nějaký náhlavní most. Navíc mají skutečně nízkou hmotnost a skvělou ergonomii. Součástí je praktické dobíjecí pouzdro, což je naprosto skvělé, že tyto sluchátka lze dobíjet všude tam, kde chybí elektrická zásuvka. Navíc baterie, mikrofon a další komponenty jsou uloženy přímo do sluchátek. Jsou více odolná vůči prachu a vodě, což je další velký bonus. Navíc se dají skvěle využít jako handsfree pro mobilní telefon.