Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Rozdíly v materiálech pouzder na mobil

Rozdíly v materiálech pouzder na mobil

Pokud se rozhodnete pořídit pro svůj telefon dostatečnou ochranu, poté je dobré si zjistit, do jakého materiálu budete investovat a zdali bude dostačující.

 

Ochranné pouzdro na mobilní telefon

V současné době není problém si zakoupit ochranný obal na mobilní telefon podle vlastních priorit. Výrobci rozhodně nabídkou nešetří a vcelku se dá říci, že i cenově jsou daleko dostupnější, než tomu kdysi bývalo. Můžete si vybírat z bohaté nabídky pestrých barev, motivů či vzorů. Důležité je, aby vždy pouzdro pasovalo na vybraný typ mobilního telefonu, a poté se můžete zaměřit i na vzhled nebo konkrétní materiál. Pojďme se společně podívat, jaké jsou rozdíly v materiálech pouzder na mobil. 

 

Silikonové pouzdro  - je jakousi jistotou odolnosti. Povrch je velmi příjemný, hladký, ale na druhou stranu vůbec neklouže v ruce. Silikon jako takový je velmi oblíbený pro svoji tenkost, lehkost a rovněž je odolný i vůči vibracím nebo dokonce nárazům. Je pravdou, že kryt je velmi měkký a tak je s ním velmi snadná manipulace. Bez větších problémů lze kryt vyměnit podle potřeby nebo podle toho, jaký se vám bude zrovna hodit k outfitu.

 

Kožené pouzdro – velmi elegantní obal, který bude velmi dobře chránit mobilní telefon. Je vyrobený z vysoce kvalitní měkké technické kůže, která je dobře na okrajích prošívaná. To dělá pouzdro ještě pevnější, než se na první pohled může zdát. Opět si lze vybrat pouzdro v různých barvách a dokonce i provedení.

 

Plastové pouzdro – i zde se jedná o tenká pouzdra a vybírat lze opět z bohaté nabídky barevné škály, ale rovněž i stylů. Je ale pravdou, že díky tomu, že je obal příliš tvrdý, tak neumí tlumit tak dobře nárazy. Telefon se v pouzdře neovládá špatně, nicméně nasazování, častou výměnu nebo sundávání si určitě rozmyslíte. 

 

Další ochranná vrstva

Tentokrát je třeba se zamyslet i nad ochranou displeje a i zde se můžete setkat s velkou nabídkou skel nebo fólií. Rozdíly v materiálech skel na mobil jsou opět celkem rozličné, a pokud se zrovna neorientujete v nabídce, určitě se nejdříve poraďte o vhodné síle skla. Avšak litovat nikdy nebudete, protože ochrana displeje je velmi účinná.