Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Držáky na mobil pro cyklisty

Řadíte se mezi milovníky cyklistiky a chcete mít během jízdy váš mobilní telefon neustále po ruce? Pak vsaďte na některý z kvalitních držáků na kolo.

Držáky mobilů na kolo

Ať už se vydáváte na kole do neznáma, nebo chcete mít jednoduše přehled, kudy právě jedete a jak daleká cesta je ještě před vámi, hodí se vám některá z navigačních nebo sportovních aplikací. Nemusíte hned pořizovat navigaci. Stačí si jen aplikaci stáhnout do vašeho mobilního telefonu a ten umístit na vaše jízdní kolo. Pouzdra a držáky mobilů na kolo jsou skvělou volbou pro nadšence do cyklistiky. Vybrat si můžete hned z několika typů a ten vámi zvolený jednoduše přimontujete na řídítka nebo na rám kola a můžete vyrazit. Hodit se vám k němu bude i praktické voděodolné pouzdro, díky kterému tak váš smartphone bude neustále v suchu a bezpečí, chráněný před prachem nebo odlétávajícími kamínky.

Praktické vlastnosti, které během jízdy oceníte

  • U držáků na kolo vám přijde vhod možnost kombinace s praktickou brašnou. Do postranních kapes tak můžete uložit potřebné drobnosti jako klíče, peněženku, kapesníčky a další maličkosti. Tento typ pouzdra je svým umístěním vhodný na rám jízdního kola. 
  • Další výhodou je možnost volby vodotěsného pouzdra pro váš smartphone. Ten bude chráněný nejen v případě deště před vlhkostí, ale také v prašném prostředí.
  • Oceníte i kvalitní zpracování a otvor pro sluchátka.
  • Telefon se i přes voděodolný kryt snadno ovládá, umožňuje tak jeho pohodlné a spolehlivé používání. 

Sport je nyní dostupnější a pohodlnější než kdykoliv dříve. Sledujte svoji aktuální rychlost a momentální polohu díky mapě ve vašem telefonu. Ten může být chytře upevněn jak na řídítkách, tak i na rámu kola. Váš smartphone tak máte během jízdy neustále na očích.

Vysoká, kvalita, spolehlivost a odolnost držáku mobilu na kolo

Spolehlivý, kvalitní a vysoce odolný držák s krytem pro mobilní telefon na jízdní kolo je skvělou volbou na krátké i delší vyjížďky, do známého i neznámého prostředí. Oceníte ho zkrátka za každé situace.