Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Vychytávka s názvem selfie držák

Toužíte po rodinných fotografiích z vašich cest a výletů? Nebo se chcete fotit sami na váš mobil? Pak k tomu můžete využít praktický selfie držák.

Selfie držáky

Selfíčka jsou čím dál více populární záležitostí. Díky nim můžete snáze zachytit důležité momenty ve vašem životě bez toho, aniž by vás musel fotit někdo další. Vyfotit sami sebe může být ovšem mnohdy nadlidský úkol, a to o to více, pokud chcete, aby na fotce kromě vás byl vidět i někdo další nebo nějaké zajímavé pozadí. V takových chvílích byste určitě ocenili možnost natáhnout ruku více dopředu. 

Už nebudete muset donekonečna různě natahovat a posunovat ruku s mobilním telefonem a hledat tak vhodnou pozici pro vyfocení. 

Toto může být od příště minulostí? Jak na dokonalá selfíčka? Řešením jsou praktické a snadno přenosné selfie držáky a tyče. Ty jsou jedněmi z nejžádanějších mobilních příslušenství. S těmito doplňky už bude focení parádních selfíček hračka.

Jak to vlastně v praxi funguje

Není to nic složitého, hravě to zvládne každý. Na konec selfie držáku nebo tyče jednoduše připevníte váš mobilní telefon a ten je tak připravený k okamžitému focení. Bez cizí pomoci se tak vyfotíte, kdekoliv zrovna potřebujete, ať už sami nebo s rodinou či partou přátel. 

Super vlastnost, kterou oceníte

U selfie držáku oceníte to, že se vám vejde snadno do ruky, je lehký a můžete si ho vzít kamkoliv s sebou. Zabere totiž minimum místa. Další praktickou vlastností je to, že tyč je teleskopická, takže si ji snadno nastavíte přesně podle vašich momentálních potřeb. Stačí jen nastavit a můžete začít s focením.

Další skvělou a ocenitelnou vychytávkou může být i Bluetooth ovládání, díky kterému bude pořizování snímků ještě více pohodlnější.

Selfie držáky jsou vyráběny z kvalitních a odolných materiálů, vydrží tak vaše cestování, časté přenášení i akci v tom nejhorším terénu. Mohou být plastové nebo kovové či kombinace obojího. Kromě mobilního telefonu můžete držák využít i pro akční sportovní kameru.