Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Telefon pod dohledem

Držáky na telefony jsou velmi praktickou pomůckou jak do auta, na kola či motorky. Umožňují nejen bezpečné uložení aparátu na viditelné místo pro řidiče.

Telefon pod dohledem

Vzhledem k tomu, že v dnešní době mobilní telefony poskytují dostatečnou službu všem uživatelům, tak se bez jejich přítomnosti mnoho lidí neobejde. Také je to díky moderní technologii, kdy telefon lze použít jako praktickou navigaci. Ovšem poté je nutností bezpečně sledovat displej. Díky správnému výběru držáku na mobilní telefon, tak můžeme bezpečně sledovat jak cestu, tak navigační systém, který nás dovede na místo určení.

Držák do auta

Asi neoblíbenější jsou magnetické, které se zasunou do mřížky a jsou opatřeny magnetem. Další část magnetického dílu je umístěna na zadní stěnu mobilního telefonu. Nijak mu ve funkci neublíží a velmi dobře drží telefon i při otřesech na cestách. Nicméně se dají zakoupit další univerzální držáky s přísavkou na okno nebo na palubní desku. Proč ale nevpustit moderní technologii ještě dál a nepořídit tak držák, který bude zároveň telefon bezpečně dobíjet. Tento vychytaný výrobek se rovněž dá vsunout do ventilační mřížky a za pomoci gravitace si s mobilním aparátem skvěle poradí. Navíc je velmi dobře chráněný proti zkratům či přehřátí, tudíž jeho používání je zcela bezpečné. Mnohé řidiče potěší i jeho plné otáčení, což umožní natočení telefonu přesně podle potřeby.

Držáky na kolo

V dnešní době zkrátka telefon bereme s sebou všude a to klidně i na kolo. Přece jenom kdyby nám někdo náhodou volal, tak ať to neprošvihneme. Jenomže potom je logické, že nutně potřebujeme kvalitní držák, který nejspíše umístíme na řídítka. Rukojeť je možné nastavit podle typu mobilního telefonu, tudíž není nutné držák měnit při koupi jiného aparátu. Je vhodný pro většinu zařízení, která jsou běžně dostupná na trhu.

Držáky na motorky a skútry

Zde je několik možností kam umístit držák, ale nejvíce se osvědčil takový, který kdy součástí je rovnou voděodolné pouzdro. I motorkáři potřebují častokrát navigaci a s takovým držákem se mohou vydat i v nepříznivém počasí. Umístění lze zvolit buď opětovně jako u kola na řídítkách nebo jej lze připojit na rám. Záleží jen na jedinci, kde mu bude nejvíce vyhovovat. Z bohaté nabídky si zajisté vybere každý zákazník.