Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Jak chránit svůj mobil před poškozením

Jak chránit svůj mobil před poškozením

Není snad nikdo, komu by nikdy nevypadnul telefon z ruky. Pokud se to stane v pohodlí domova, kde spadne například na koberec, tak se ještě nutně nemusí jednat o pohromu. Ale pokud nám vypadne telefon z kapsy venku na ulici, může to mít pro váš telefon fatální následky. Pokud se mobil nerozletí na jednotlivé součástky, může přijít k nepříjemně popraskanému displeji a asi nikdo nechce chodit s „pavučinou" místo tapety plochy. Je proto vhodné tato rizika co nejvíce eliminovat. Na trhu je mnoho dostupných možností, jak svůj mobil chránit.

Kryty

Již poměrně dlouhou dobu jsou populární kryty na mobil. Jedná se o plastová pouzdra, která většinou chrání boční stěny a zadní část telefonu. Díky moderním technologiím a neustálému tlaku, lze na trhu nalézt mnoho barevných variací. Můžete si tak zvolit mezi modrými nebo žlutými, objevte také kryty s fotografiemi zvířat, krajin i aut, nebo si nechte navrhnout kryt na míru. Vybírat můžete také z různých materiálů. Klasické plastové můžete bez obav pustit z hlavy a dejte šanci koženým nebo silikonovým krytům. Výhodou silikonových je jejich flexibilita a ohebnost, oproti plastovým, které mohou při nárazu prasknout. Kožené kryty pak dodají vašemu telefonu eleganci a moderní vzhled.

Pouzdra

Pouzdra na mobily jsou většinou chápány, jako kryty nebo obaly. Lze je nalézt v různých typech provedení. Můžeme je koupit v provedeních "otevíracích flipů". Tato pouzdra jsou pak opatřena úchyty, do kterých se telefon umístí a následně jej lze do pouzdra uzavřít. Mobilní přístroj je tak chráněn ze všech stran. Navíc některá flip pouzdra, fungují jako stojan. Lze na nich tak pracovat v leže nebo v případě nouze na nich sledovat filmy a seriály.

Obaly

Obaly na telefony jsou mnohdy špatně zaměňovány za kryty, ale vykazují mnoho odlišností. Většinou se totiž jedná o klasické kapsičky nebo „punčošky", do kterých se mobil zasune. Tyto typy, jsou většinou oblíbené u žen a dívek, jelikož se prodávají v mnoha různých designových provedeních. Jejich hlavní nevýhodou je práce s nimi. Jelikož je do nich telefon zasunut, nelze s ním pracovat ihned, jako s kryty či pouzdry. Je nutné telefon vyjmou a až poté je s ním možno manipulovat. A zde se dostáváme k tomu, že při práci vám může telefon vypadnout z ruky a již není nijak chráněn.

Ať už máte jakýkoliv typ mobilního přístroje, vyplatí se jej chránit, a to samé platí i pro tablety. Pokud s koupí ochrany stále váháte, věřte, že náklady na opravu rozbitého telefonu jsou mnohdy vyšší než samotný telefon. Jestliže potřebujete poradit s výběrem, nebo se vám nedaří najít kryt na váš telefon, neváhejte nás kontaktovat a rádi vám poradíme.