Doprava Balíkovna - 49 Kč → Nad 499 Kč ZDARMA

Baterie Bluestar

Baterie do mobilu s garancí kvality, původu a vyšší výdrže

Baterie do mobilu jsou naprosto základní součástí přenosných telefonů. Rozlišujeme více druhů tohoto nezbytného zboží. Baterie jsou jak přímo určené pro konkrétní typ mobilu, tak i univerzální, vhodné pro širokou škálu telefonů.

Hledáte kvalitní baterii do mobilu? Požadujete prvotřídní zboží, které vám zajistí dlouhou životnost a spolehlivost vašeho telefonního přístroje? Podívejte se na základní informace o bateriích na tomto webu.

Být prakticky neustále k dispozici a „na telefonu" se dnes v mnoha oborech stalo povinností. Není nic horšího, než když se vám v rozhodující okamžik vybije mobil. Nemluvě o tom, že někdy je mobil opravdu potřeba, i když se nejedná o pracovní účely. Takovýmto nežádoucím situacím předejdete kvalitní baterií s odpovídající kapacitou.

Proč mít kvalitní baterii v telefonu? Nejde jen o vyšší výdrž přístroje, ale i celkovou spolehlivost. Na trhu se vyskytují výrobky od neznámých výrobců, které mohou mobil natrvalo poškodit. Tím ztratíte data a navíc vám v servisu neuznají reklamaci. Vybírejte jen kvalitní proudukty.

Baterie můžeme rozlišit podle několika základních specifik:

Účel bateriií:

  • Pro konkrétní mobilní přístroj
  • Univerzální zboží pro více přístrojů

Pokud si pořídíte univerzální baterii, doporučujeme se poradit s prodejcem.

Druhy baterií:

  • Li-Ion, Li-Pol a Ni-MH baterie různých kapacit
  • Lithium iontové i nikl metal hydridové baterie
  • Pokročilé lithium polymerové baterie

Kvalitní baterie splňuje řadu základních i pokročilých vlastností. Tou primární je samozřejmě dlouhá výdrž. Záleží ovšem i na mnoha dalších, jako jsou například kompabilita s přístrojem a trvanlivost.

Pro bezproblémové užívání mobilu vždy použijte ověřenou baterii

Doporučujeme pro váš mobilní přístroj používat pouze baterii od ověřeného výrobce a prodejce. Nekvalitní zboží může poškodit přístroj a tím i ohrozit váš seznam kontaktů, důležité zprávy apod. Prakticky ze sekundy na sekundu lze ztratit důležitá data.

U dobrého prodejce můžete koupit i baterii, která má vyšší kapacitu než běžně dodávaný produkt. Chcete vědět, jestli právě pro váš mobilní telefon taková baterie existuje? Napište nám zprávu.

Stejně důležitá jako originální baterka je i originální nabíječka.

Baterie se postupně zdokonalují v souladu s tím, jak jde dopředu technologie mobilních telefonů. Tzv. chytré telefony potřebují pro běžný provoz více energie, nové způsoby výroby baterií v kombinaci s dalšími faktory jim ji zajistí.